Tandheelkundig Centrum

Tandheelkundig centrum Sassembourg is een tandartspraktijk voor algemene tandheelkunde, maar er is ook extra aandacht voor de kwetsbare ouderen. Een tandarts-ouderenzorg is in de praktijk om deze ouderen te behandelen.

De tandarts werkt nauw samen met een tandprotheticus die gebitsprothesen aanmeet en vervaardigd. Dit kan zowel binnen de praktijk als bij de ouderen thuis. Gedacht wordt aan ouderen die niet meer mobiel genoeg zijn om naar de praktijk te komen of in aanmerking komen voor thuiszorg. Tandheelkundig centrum Sassembourg maakt ook deel gaan uit van een landelijk project genaamd: “De mond niet vergeten” dat een samenwerking aangaat met thuiszorg, huisartsen, tandartsen, mondhygiënisten en tandprothetici.

Beide tandartsen en tandprotheticus zijn enthousiaste mondzorgverleners die communicatie met de patiënt hoog in het vaandel hebben staan. Ze hebben affiniteit met angstige patiënten en zijn groot voorstander van nascholing.

U kunt zich vanaf heden inschrijven door te mailen naar info@tcsassembourg.nl of door de site www.tcsassembourg.nl te bezoeken en het aanmeldformulier in te vullen zodat wij contact met u op kunnen nemen.