Psychologiepraktijk-Mulder

Als nieuwkomer binnen Sassembourg wil ik mij graag voorstellen. Ik ben Sylvia Mulder, Gz-psycholoog en BIG geregistreerd. Na bijna 15 jaar met veel liefde voor het vak werkzaam geweest te zijn binnen de grotere GGZ instellingen heb ik mijn eigen praktijk opgezet omdat dit beter past bij mijn visie op zorg en mijn persoonlijke manier van werken. Als iets niet goed met jou of je gezin gaat, voel je je kwetsbaar. Als je dan die stap zet om hulp te zoeken, dan moet het veilig en vertrouwd aanvoelen. Door anderen word ik omschreven als sensitief, betrokken, enthousiast en positief. Ik geloof in ieders eigen kracht. Samen ontdekken en vanuit nieuw inzicht komen tot verandering. Ik maak gebruik van diverse methodieken, waaronder cognitieve gedragstherapie, EMDR en mindfulness. Door gesprekken en oefeningen kan je manier van denken veranderen en dat heeft een positief effect op je emoties en gedrag.

Ik verheug me op de samenwerking met andere zorgverleners binnen Sassembourg. Psychische klachten staan vaak in relatie met andere factoren, zoals lichamelijke klachten, problemen binnen het gezin, financiële problemen, etc. Door interdisciplinair samen te werken kan je de zorg veel beter afstemmen.

Psychologiepraktijk Mulder biedt Generalistische basis GGZ en is er voor volwassenen (en vanaf januari 2016 ook voor jongeren afhankelijk van contract met gemeente) waarbij er onder andere sprake kan zijn van: angsten, dwang, somberheid, klachten gerelateerd aan ingrijpende levensgebeurtenissen, medisch onverklaarbare lichamelijke klachten, gedragsproblemen en eetproblemen. De zorgverzekeraar vergoedt een deel van de psychologische zorg. Houd daarbij rekening met je eigen risico. Om je aan te melden heb je een verwijsbrief van de huisarts nodig. De aanmelding gaat telefonisch, waarna we een afspraak kunnen maken voor een intakegesprek. Neem voor vragen gerust contact op!