Apotheek Sassembourg

Apotheek Sassembourg is één van de gedreven partners binnen Gezondheidscentrrum SassemBourg. In de fraai ingerichte, gezellige apotheek neemt het enthousiaste, deskundige team medewerkers de tijd voor mensen. Aandacht voor de wensen en behoefte van klanten vormt de basis voor gedegen advies.

Apotheek Sassembourg
Gezondheidswinkel
Naast het bereiden en leveren van geneesmiddelen voorziet apotheek Sassembourg in alles op gezondheidsgebied. Of het nou gaat om zelfzorgmiddelen, vitaminesupplementen of homeopathische middelen, apotheek Sassembourg heeft het in huis.

Hoge kwaliteit
Apotheek Sassembourg maakt gebruik van de laatste kennis en technologieën op farmaceutisch gebied. Informatiestromen met huisartsen verlopen volledig geautomatiseerd, waardoor de apotheek op ieder moment beschikt over de juiste patiëntgegevens en informatie over het medicijngebruik. Regelmatig overleg met de aangesloten partners in SassemBourg zorgt voor continue kennisdeling en –ontwikkeling. Dit draagt bij aan de uitstekende service- en dienstverlening van de apotheek.

Voor meer informatie over apotheek Sassembourg, bezoek www.apotheeksassembourg.nl.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 08:00 – 12:00 uur.