ActiVite

ActiVite is een professionele, betrokken en betrouwbare zorgorganisatie. Een organisatie die zorg biedt aan iedereen: van jong tot oud, gezond of met een zorgvraag. ActiVite biedt zorg op maat waarbij de wensen en behoeften van de cliënt centraal staan. De dienstverlening is erop gericht dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig een volwaardig leven leiden, op de manier waarop zij dat willen.

Cliënten die nog thuis willen en kunnen wonen, ondersteunt ActiVite in Sassenheim met thuiszorg. Omdat de medewerkers van ActiVite als geen ander de mogelijkheden in de wijken en regio kennen, kunnen zij gedegen informatie geven over de mogelijkheden die er zijn waar het zorg en welzijn betreft. Cliënten die niet meer thuis kunnen of willen wonen, kunnen terecht in een van de zorgappartementen of groepswoningen van ActiVite in Sassembourg. De 30 zorgappartementen hebben een woon-, slaap- en badkamer en zijn bestemd voor mensen die veel lichamelijke zorg nodig hebben en daarvoor een indicatie ZZP 4 of 6 hebben. De drie groepswoningen zijn voor mensen met dementie. In de groepswoning hebben zij hun eigen slaapkamer met badkamer en delen ze de woonkamer en de keuken met de groep.

Bewoners en omwonenden van SassemBourg kunnen ook deelnemen aan diverse activiteiten die vanuit het woonservicecentrum worden georganiseerd, zoals handwerken, schilderen, gym, muziekmiddagen of uitjes buiten de deur.

Kijk voor meer informatie over de diensten van ActiVite op www.activite.nl of belt u met (071) 516 14 15.