Huurappartenmenten

In SassemBourg worden, verdeeld over vier woonlagen, in totaal 73 huurappartementen in de sociale en vrije sector gerealiseerd. Op de begane grond en de eerste verdieping treft u het brede aanbod van voorzieningen en maatschappelijke bedrijfsruimten, met onder andere een grand café, huisartsen, apotheek, kinderopvang, fysiotherapie, fitness, logopedie en verschillende kleinere partijen als mensendieck, pedicure, kapper, chiropractie, orthopedagogiek, oefentherapie etc.

SassemBourg beschikt over een eigen ondergrondse stallingsgarage met in totaal 110 stallingsplaatsen. De ingang van de stallingsgarage is gelegen aan de Jan van Brabantweg.

De oppervlakte van de woningen varieert van 48m2 tot 98m2. De woningen zijn geschikt voor een- of meerpersoonshuishoudens. Alle woningen hebben een luxe uitstraling en ieder appartement heeft een eigen buitenruimte. De bewoners van het hoofdgebouw kunnen vanuit hun appartement rechtstreeks de voorzieningen op de begane grond en de eerste verdieping bereiken.

Alle sociale huurwoningen zijn inmiddels aangeboden en verhuurd. Wanneer er woningen beschikbaar komen, wordt er eventueel een advertentie geplaatst op www.woningnethollandrijnland.nl.