Adviseurs-HeaderFoto

Van Egmond Totaal Architectuur

Architect

Creatief en origineel en tegelijkertijd heel persoonlijk en passend bij de gebruiker. Wat Hans van Egmond 30 jaar geleden startte, is uitgegroeid tot een groot familiebedrijf waar zoon Diederik, dochter Britta en broer Ben samen met veertig medewerkers werken aan een mooie mix van opdrachten.

VEELZIJDIG!

Van Egmond Totaal Architectuur is een veelzijdig architectenbureau met een mix van jong enthousiasme en ervaren vakmanschap. Het familiebedrijf staat onder leiding van Britta en haar broer Diederik van Egmond. Dit Noordwijkse architectenbureau werkt met meer dan 40 medewerkers aan opdrachten door geheel Nederland. Het Totaal omvat Architectuur, Stedenbouw, Interieur, Concepten, Haalbaarheidsonderzoek, Supervisorschap en Bouwmanagement.

MARKTGERICHT!

De architectuur kenmerkt zich door een scherpe balans van creativiteit en klantgerichtheid. Door een duidelijke analyse van de  wensen van de toekomstige bewoner en de kwaliteiten van de locatie volgt een passend ontwerp met een eigen identiteit en individualiteit. Heldere communicatie met duidelijke referenties, schetsen, volumestudies en mogelijke plattegronden geven een vroegtijdig beeld van de ontwerpdoelstellingen en mogelijkheden. Hierbij krijgen stedenbouw en architectuur net zoveel aandacht als proces- en budgetbeheersing.

KOPERSPARTICIPATIE!

De architecten van Van Egmond Totaal Architectuur hebben veel ervaring met diverse vormen van kopersparticipatie. Door overleg in de voorfase, of  juist in de uitwerking van de architectuur met toekomstige kopers, klankbordgroepen of omwonenden kan er gericht naar de wensen van de specifieke doelgroep worden ontworpen. Door een bijzonder consumentgerichte aanpak en communicatie wordt de commerciële haalbaarheid te vergroot.

PROCEDUREEL STERK!

Door ruime ervaring in de coördinerende rol tussen gemeente, ontwikkelaar en aannemer wordt er altijd doelgericht de ambtelijke procesgang doorlopen. Bestuurlijke en ambtelijke procedures worden vertaald in doordachte doelstellingen en planningen. Door duidelijke toelichting, transparante communicatie en overtuigende presentatie worden plannen snel projecten.

GEWONNEN!

Van Egmond Totaal Architectuur heeft recent onder andere de volgende prijsvragen gewonnen en opdrachten gekregen; woonwijk Park Hoog Lede in Vlaardingen, woonwijk Eikelenburgh in Rijswijk, woonwijk Hof van Uithoorn in Uithoorn, woonwijk Weideveld in Bodegraven, luxe appartementen Hotel de Ville in Warmond, luxe appartementen in Laren, luxe appartementen in Noordwijk, herontwikkeling Hotels van Oranje in Noordwijk, sportcomplex en woningbouw De Waterkanten in Lisse, kantoorgebouwen Satellite Services en diverse grote villa’s in particulier opdrachtgeverschap.

Van stedenbouwkundig plan tot droomvilla, van kantoor tot woonkamer en van hotel tot gevangenis, het gehele bouwproces wordt van ontwerp tot laatste schroef door Van Egmond met liefde begeleid.

‘…en we maken gewoon mooie ontwerpen…..’