Adviseurs-HeaderFoto

Heemborgh Makelaars

Makelaar

Wonen speelt een belangrijke rol in de maatschappij en in uw leven. Hoe en waar u woont is van grote invloed op uw welzijn. Als u uw huis wilt verkopen of juist uw droomhuis wilt kopen, komt daar veel bij kijken. Het is van het grootste belang dat de koop of verkoop naar wens verloopt. U wilt met een gerust hart de juiste beslissingen nemen zonder zich over details zorgen te maken. Juist die details die zo gemakkelijk over het hoofd worden gezien kunnen onplezierige gevolgen hebben. Daar zit u niet op te wachten.

De Heemborgh Makelaars begrijpen hoe belangrijk uw huis voor u is. Wij staan tot uw beschikking met onze brede kennis, de juiste middelen en jarenlange ervaring. Zo kunt u samen met ons op verantwoorde wijze en met een gerust hart uw huis kopen of verkopen.

Heemborgh Makelaars is een gevestigde naam in Sassenheim en betrokken bij de verkoop van veel bestaande bouw binnen de gemeente Teylingen, maar is ook betrokken bij vele nieuwbouwprojecten; o.a.: Mennepark, Overteylingen, Oranjebuurt, De Bloemen, Hof van Noortwijck, De Oude Haven, Ambachtstaete, Hart van Sassenheim en Mallegatshof.

Wilt u meer informatie over ons woningaanbod?

Neem dan contact op via 0252-21 70 11 of sassenheim@heemborgh.nl.
Of loop bij ons binnen.We zijn gevestigd in het centrum van Sassenheim, op de hoek van de Hoofdstraat/Teijlingerlaan.

Heemborgh Makelaars is een samenwerkingsverband van vijf zelfstandige makelaarskantoren die nauw met elkaar samenwerken onder de naam Heemborgh.Wij adviseren en bemiddelen bij koop en verkoop, huur en verhuur. De vijf kantoren zijn gevestigd in Bennebroek, Nieuw-Vennep, Hillegom, Lisse en Sassenheim.Wij zijn actief in de Duin-en Bollenstreek en Zuid-Kennemerland.